EBRU PİLATES BANDI 3`LÜ – Ebru Salli

Description

Ebruli 3'lü Lateks Pilates Egzersiz Bandı Ürün İçeriği: · 3 adet ( az, orta ve yüksek sertliklerde) Ebruli Lateks Pilates Bandı · Renkleri: Yeşil, Pembe, Mor. Egzersize başlangıçta, kolay sertlik pilates egzersiz bandı, performansınız arttıkça orta sertlikte pilates egzersiz bandı ve vücudunuz belli bir egzersiz seviye

Ebruli 3'lü Lateks Pilates Egzersiz Bandı Ürün İçeriği: · 3 adet ( az, orta ve yüksek sertliklerde) Ebruli Lateks Pilates Bandı · Renkleri: Yeşil, Pembe, Mor.

Egzersize başlangıçta, kolay sertlik pilates egzersiz bandı, performansınız arttıkça orta sertlikte pilates egzersiz bandı ve vücudunuz belli bir egzersiz seviyesine ulaştığında ise tam sertlikte pilates egzersiz bandı kullanılması tavsiye edilir. •Ebru Şallı, egzersiz bandı yüksek kalite lateksten imal edilmiş, vücut esnekliğini geliştirmek üzere tasarlanmıştır. •Pilates egzersizleri, aerobik ve birçok spor egzersizleri öncesi kasları ısıtmak, sonrasında ise esneme seansı için idealdir.


Ebruli 3'lü Lateks Pilates Egzersiz Bandı Ürün İçeriği: · 3 adet ( az, orta ve yüksek sertliklerde) Ebruli Lateks Pilates Bandı · Renkleri: Yeşil, Pembe, Mor. Egzersize başlangıçta, kolay sertlik pilates egzersiz bandı, performansınız arttıkça orta sertlikte pilates egzersiz bandı ve vücudunuz belli bir egzersiz seviyesine ulaştığında ise tam sertlikte pilates egzersiz bandı kullanılması tavsiye edilir. •Ebru Şallı, egzersiz bandı yüksek kalite lateksten imal edilmiş, vücut esnekliğini geliştirmek üzere tasarlanmıştır. •Pilates egzersizleri, aerobik ve birçok spor egzersizleri öncesi kasları ısıtmak, sonrasında ise esneme seansı için idealdir.

Ebruli

Ebru Şallı fitness ürünleri sürpriz indirimlerle reyonlarda! İşte ŞOK 20 Mayıs katalog fiyat listesi - Popüler Haberler

EBRU PİLATES BANDI 3`LÜ – Ebru Salli

Ebruli Ebru Şallı Large Pilates Seti (set), 50%'YE KADAR İNDİRİM

3'lü Pilates, Yoga ve Egzersiz Bandı hem #ŞOK'ta hem de Cepte ŞOK'ta!

Ebru Şallı Pilates Seti Fiyat ve Modelleri

PILATES – Ebru Salli

Pilates ekipmanlari – Ebru Salli

Ebruli Ebru Şallı Kalça Egzersiz Seti 2 (set)

Ebru Şallı Ebruli 3'lü Loop Pilates Bandı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Pilates Bandı Modelleri & Fiyatları 'da!

$ 8.50USD
Score 5(739)
In stock
Continue to book